15 12 2019 / 16:03

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
31 03 2011 СОМБОР PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 31 mart 2011 16:52

ПОМОЋ ДОМАЋИМ ПРОИЗВОЂАЧИМА ЗА ИЗВОЗ НА РУСКО ТРЖИШТЕ

У просторијама Регионалне привредне коморе Сомбор 30.марта ове године је организован састанак представника “Царинске уније” коју чине представници Привредних комора у Србији из Белорусије, Казахстана и Руске федерације са домаћим привредницима који су заинтересовани за извоз и пласман својих производа на страно тржиште. Организатор састанка поред домаћина Регионалне привредне коморе Сомбор била је и Привредна комора Србије.

Циљ састанка је био појачати извоз робе из Србије. Споразум о “слободној царинској зони” потписан је још у августу 2000.године и не користи се довољно. Веома мали број домаћих прозвођача извози на то тржиште и то углавном само у Москву. На овом састанку главни циљ је био да се домаћи произвођачи упознају са свом потребном документацијом за наступ и представљење на том тржишту.Поред Гришина састанку су присуствовали и Јевгениј Кудинов шеф Трговинског представништва Руске федерације у Републици Србији, његов заменик Дмитриј Трубајчук и Милош Вучинић заменик директора представништва белоруске коморе у Републици Сррбији.

Поред домаћина из Сомбора састанку су присуствовали и Снежана Ћирић Прибићевић и Дејан Делић самостални саветници у Одбору за економске односе са иностранством, као и Мирослав Митковић саветник за председника за Руску Федерацију.

(види опцију ВидеоВести)

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .