23 07 2019 / 12:18

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
04 05 2011 СОМБОР PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 04 maj 2011 15:42

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА "ВОЈВОДИНА МЕТАЛ КЛУСТЕР"

У сали за сатанке регионалне привредне коморе Сомбра у четвртак 5.маја ће се одржати презентација пројекта „Војводина Метал Клустер“.

Презентацију ће обавити пројектни конзорцијум који ће дати информације о додељеним средствима и местима где ће она бити усмерена. Пројекат је финансиран из техничке помоћи Европске уније. Општи циљ пројекта је да кроз подстицање нових модела јавно приватних партнерстава допринесе повећању конкурентности на међународном нивоу и повећању извозног учинка предузећа у оквиру металске индустрије.

У понедељак 09. маја,са почетком у 12,00 часова у Сали за састанке Регионалне привредне коморе Сомбор, одржаће се Конференција на тему " Обновљиви извори енергије и енергетска ефикасност"Конференција се организује са жељом да се заинтересовани упознају са новим информацијама из ових области, законском регулативом, субвенцијама, подстицајним средствима од стране државе, конкурсима, затим са активностима на припреми тржишта биомасе и берзе, а посебан акценат ставља се на могућности употребе биогаса и могућности финансирања истог. Учесници Конференције представници ФАКУЛТЕТА ТЕХНИЧКИХ НАУКА НОВИ САД, ПОЉОПРИВРЕДНОГ ФАКУЛТЕТА НОВИ САД, МИНИСТАРСТВА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, РУДАРСТВА И ПРОСТОРНОГ ПЛАНИРАЊА као и ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРИЈАТА ЗА ЕНЕРГЕТИКУ И МИНЕРАЛНЕ СИРОВИНЕ.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .