20 09 2019 / 21:00

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
31 10 2011 НВО PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 31 oktobar 2011 17:30

"ДРУГАЧИЈА ЈЕ МОЋ МОГУЋА"

Радна конференција Невладине организације “ Женска Алтернатива – Сомбор“, под називом "ДРУГАЧИЈА МОЋ ЈЕ МОГУЋА" одржаће се у уторак 1. новембра, у просторијама ове организације односно у згради Народног позоришта Сомбор. Овај догађај по речима Јадранке Радојчић – председнице НВО „Женска Алтернатива – Сомбор“, је од локалног и регионалног значаја за нашу средину и веома је актуелан као друштвени догађај.

Конференција је у директној вези са обележавањем 31. октобра 2011. године -  једанаесте годишњице од доношења Резолуције 1325 Уједињених нација, најважнијег међународног правног документа о безбедности жена у свету. Конференцију ће отворити у 10,30 Јасмина Кнежевић - магистар пословне психологије, једна од оснивачица и дугогодишња председница НВО “ Женска Алтернатива – Сомбор“.

Свим присутнима обратиће се садашња председница - Јадранка Радојчић; Анита Беретић - помоћница секретара Покрајинског секретаријата за рад, запошљавање и равноправност полова АП Војводине и Ружица Николић - председница Савета за родну равноправност Града Сомбора.

Дугогодишња сарадња жена из Невладиних организација Србије, Босне и Хрватске, на сутрашњој конференцији још једном ће бити потврђена. У Радном делу конференције говориће Ивана Ћирков - Директорица канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Србије; Каролин Бојд - извршна директорица "Екуменска иницијатива жена" из Хрватске;  Маја Стајчић - представница шведске Фондације „Жена – жени“  и Сташа Зајевић - представница Невладине организације “Жене у црном “.

( ВИДИ ОПЦИЈУ ВИДЕОВЕСТИ)

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .