24 01 2020 / 20:16

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
17.03.2010. ЗАВРШНЕ ПРИПРЕМЕ ЗА 15. СУСРЕТ ОМЛАДИНЕ УЧЕНИЧКИХ ДОМОВА PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 18 mart 2010 18:02

ЗАВРШНЕ ПРИПРЕМЕ ЗА 15. СУСРЕТ ОМЛАДИНЕ УЧЕНИЧКИХ ДОМОВА

Дому ученика средњих школа у Сомбору припала је још једном част да буде домаћин 15. Сусрета омладине домова ученика Војводине. У суботу, 20. марта 2010. године више од 400 младих из 13 покрајинских градова ће гостовати у Сомбору и представити своје домове кроз богат културно-уметнички програм. Сличан скуп биће касније организован и у Апатину али са спортским садржајима. Како теку припреме за овај велики скуп кратко је прокоментарисао домаћин Миланко Јовичић, директор Дома ученика средњих школа из Сомбора.

Овим поводом издат је први број часописа "Сусрети" који на 24 стране богато осликава труд и таленте наше омладине. У првом броју су представљени сви учесници ових сусрета, а следећи бројеви биће посвећени апатинским сусретима, финалном априлском сусрету у Суботици и биће отворен за омладинске новинарске и литерарне радове.

Свечано отварање почиње у суботу у 10 часова, а литерарно, ликовно и музичко стваралаштво смењиваће се све до затварања које је планирано за 18 часова и 30 минута. У наставку је предвиђена заједничка вечера за све ученике и журка у дискотеци "Опера".

Програм је подељен по секцијама: драмски приказ, поетски приказ, литерарно стваралаштво, ликовно стваралаштво, класична музика, популарна музика, етно и народна музика, фолклор и модеран плес. Комплетан репертоар и сатницу сусрета можете пронаћи на интернет презентацији Телевизије "Среће" www.rtvsrece.com.

Сомборски дом је једини који је до сада два пута био домаћин републичких Сусрета омладине, а који ће ево и трећи пут угостити учеснике, од миља незване "домијаде". Битно је да подсетимо да у Покрајини има 2000, а у целој Србији 11000 ученика средњошколаца, и да су домови сами финансирали ову свечаност ревијалног карактера да покажу младост, енергију и таленте које имају.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .