24 01 2020 / 22:01

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
19.03.2010. РЕГИОНАЛНИ СУСРЕТИ СРЕДЊОШКОЛАЦА PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 19 mart 2010 02:00

РЕГИОНАЛНИ СУСРЕТИ СРЕДЊОШКОЛАЦА

Дому ученика средњих школа у Сомбору припала је част да буде домаћин 15. Сусрета омладине домова ученика Војводине. У суботу, 20. марта 2010. године више од 400 младих из 13 покрајинских градова ће гостовати у Сомбору и представити своје домове кроз богат културно-уметнички програм. Сличан скуп биће касније организован и у Апатину али са спортским садржајима.

Овим поводом издат је први број часописа "Сусрети" који на 24 стране богато осликава труд и таленте наше омладине. У првом броју су представљени сви учесници ових сусрета, а следећи бројеви биће посвећени апатинским сусретима, финалном априлском сусрету у Суботици и биће отворен за омладинске новинарске и литерарне радове.

Свечано отварање почиње у суботу у 10 часова, а литерарно, ликовно и музичко стваралаштво смењиваће се све до затварања које је планирано за 18 часова и 30 минута. У наставку је предвиђена заједничка вечера за све ученике и журка у дискотеци "Опера".

Како теку припреме за овај велики скуп, за Телевизију Среће прокоментарисао је домаћин Миланко Јовичић, директор Дома ученика средњих школа из Сомбора.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .