24 09 2017 / 23:06

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right
ПДФ Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 0
ЛошеНајбоље 
уторак, 24 децембар 2013 16:53

ВЕЉКО СТОЈНИЋ НАЈБОЉИ БИЦИКЛИСТА КАДЕТ У СРБИЈИ ЗА 2013.ГОДИНУ

Вељко Стојнић члан Бициклистичког клуба „Стеам“ из Сомбора  је проглашен за најбољег бициклисту у конкуренцији млађих кадета, док је екипа млађих кадета БК “С Теам”-а у саставу Стојнић, Ивана Вилим, Саша Утвић, Алекса Козодеровић и Кристиан Гулачи добила признање за најбољу екипу.

Ово признање Вељко је заслужио сјајним вожњама у минулој сезони у  којој је остварио невероватних десет победа у појединачним тркама и једним првим местом у генералном пласману Лиге Србије. Поред четири победе у тркама за Лигу Србије, титуле војвођанског шампиона, три титуле националног шампиона освојио је и две победе у Мађарској. Прилику за највећи успех сезоне је нажалост морао да пропусти због лома шаке на апатинској трци воженој за Лигу Србије, услед чега није могао да предводи као капитен репрезентацију на најпрестижнијој трци у Италији за свој узраст.

Поносни тренери  Бициклистичког клуба „Стеам“ Срђан Омаковић и Марко Сударић истичу и надају се  да је ово само почетак једне блиставе каријере Вељка Стојнића а и осталих које ће Сомбору донети први наступ на Олимпијским играма у спорту чије је основно средство, заштитни знак нашег града.

 
РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

DIV Apatin

Robna kuca MILANO

ELA Studio stranih jezika

Grubex & G

FLORINA Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Internet revolucija MTS
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .