22 01 2019 / 16:42

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 27 januar 2014 15:19

ПРЕДСТАВНИЦИ САВЕЗА ЗА РЕКРЕАЦИЈУ

И ФИТНЕС СРБИЈЕ ПОСЕТИЛИ СОМБОР

Приказује се сарс.jpg

Председник Савеза за рекреацију и фитнес Србије  Небојша Стојановски и генерални секретар Савеза Драган Томашевић  посетили су  Град Сомбор и Спортски савез града Сомбора.

На радном састанку са предсатвницима Савеза за рекреацију учествовали су градоначелник Сомбора  Немања Делић, члан градског већа задужен за спорт Бранислав Јеремић, инструктор за рекреацију и фитнес Олга Перовић и Илија Лалић представник Спортског савеза Града Сомбора. Представници Савеза за рекреацију и фитнес Србије су упознали градске челнике са циљевима и задацима Савеза, нарочито на делу афирмације и побољшању слова за бављењем спортском рекреацијом. Овом приликом гости су упознати са програмима који се реализују у области "Спорта за све" , "Бесплатна рекреација за жене" , Бесплатна школица спорта за децу "Скочко" и "Спортић", "Бесплатна рекреација за мушкарце" ..  као и о осталим сличним манифестацијама на пољу спортске рекреације и спорта које се реализују у нашем граду.

Обе стране су се договорили о побољшању сарадње у наредном периоду. Закључак састанка је да је град Сомбор препознат као регионални носилац на развоју поља фитнеса и рекреације.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .