19 08 2019 / 04:44

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 27 januar 2014 15:22

КУГЛАШИ СОМБОРСКЕ ЗОНЕ

НАЈТРОФЕЈНИЈИ У СРБИЈИ

Други део Свечане седница Куглашког савеза Србије  одржан је у петак 24.јануара у Српској читаоници у Сомбору. Повод одржавања седнице је био 60 година од оснивања српског и југословенског савеза, односно организовања првог светског првенства, 1953. године у Београду.

Домаћин свечаног скупа је био председник Управног одбора Српске читаонице у Сомбору Петар Арамбашић иначе у своје време изузетан чинилац куглашког спорта не само у Србији него и свету.

Председник Куглашког савеза Србије  Урош Драгојловић је овом приликом уручио повеље, признања и плакете заслужним људима и клубовима са подручја Међуопштинског куглашког савеза Сомбор. Председник је истакао да је из ове сомборске зоне долази много шампиона који су својим резултатима донели куглању звање најтрофејнијег спорта у нашој држави. Толико европских и светских шампиона нема ни у једном спорту код нас почев од репрезентације до појединаца као што су Јово Чалић, Зденко Павлица, Зорица Бараћ....

Овом приликом златне плакете додељене су Куглашком клубу „Кордун“ из Кљајићева и Бањи „Јунаковић“. Суперлигаш „Кордун“ је плакету заслужио за изузетне резултате на државним и интернационалним такмичењима како у екипним тако и појединачним конкуренцијама а Бања „Јунаковић“ са својом кугланом као најбољи домаћин српском куглашком савезу у организовању припрема и такмичења. Признања и плакете добило је преко 30 клубова и такмичара из Сомборске куглашке зоне.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .