11 12 2018 / 02:36

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 27 januar 2014 15:22

КУГЛАШИ СОМБОРСКЕ ЗОНЕ

НАЈТРОФЕЈНИЈИ У СРБИЈИ

Други део Свечане седница Куглашког савеза Србије  одржан је у петак 24.јануара у Српској читаоници у Сомбору. Повод одржавања седнице је био 60 година од оснивања српског и југословенског савеза, односно организовања првог светског првенства, 1953. године у Београду.

Домаћин свечаног скупа је био председник Управног одбора Српске читаонице у Сомбору Петар Арамбашић иначе у своје време изузетан чинилац куглашког спорта не само у Србији него и свету.

Председник Куглашког савеза Србије  Урош Драгојловић је овом приликом уручио повеље, признања и плакете заслужним људима и клубовима са подручја Међуопштинског куглашког савеза Сомбор. Председник је истакао да је из ове сомборске зоне долази много шампиона који су својим резултатима донели куглању звање најтрофејнијег спорта у нашој држави. Толико европских и светских шампиона нема ни у једном спорту код нас почев од репрезентације до појединаца као што су Јово Чалић, Зденко Павлица, Зорица Бараћ....

Овом приликом златне плакете додељене су Куглашком клубу „Кордун“ из Кљајићева и Бањи „Јунаковић“. Суперлигаш „Кордун“ је плакету заслужио за изузетне резултате на државним и интернационалним такмичењима како у екипним тако и појединачним конкуренцијама а Бања „Јунаковић“ са својом кугланом као најбољи домаћин српском куглашком савезу у организовању припрема и такмичења. Признања и плакете добило је преко 30 клубова и такмичара из Сомборске куглашке зоне.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .