23 01 2020 / 06:32

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 10 februar 2014 16:16

4.ГОДИНЕ - АРК „СОМАРАТОН“

 

Протеклог викенда Атлетско рекративни клуб ''Сомаратон'' Сомбор низом активности обележио је четири године од свог оснивања.

чланови АРК ''Сомаратон су посетили школу ''Вук Караџић'' Сомбор где су се дружили са децом из ове школе и поклонили им тренажни бицикл. Обележавање годишњице клуба настављено је у суботу 08.фебруара када је одржано окупљање чланова и гостију клуба. Том приликом је по трећи пут додељена награда ''Пуж'' за допринос развоју рекративног трчања. Ове године награду је добила Полицијска управа Сомбор – Одељење Саобраћајне полиције и то за успешну организацију својих активности и велику  професионалност у сарадњи са "Сомаратоном". По први пут додељене су и плакете за први истрачни маратон, а које су за свој маратон истрчан у 2013. години добили Бошко Јерковић. Синиша Стојановић и Лазар Ришар.

У Саопштењу овим поводом се између осталог каже  - "Сомаратон" организује заједничке тренинге, едукације, промоције, трибине, хуманитарне акције, сарађује са другим клубовима, а укључен је и у израду Стратегије рекративног трчања на националном нивоу. Најважнија мисија ''Сомаратона'' јесте развој рекративног трчања и мотивација сваког нашег суграђана да учини нешто за себе, активно води свој живот и на крају повећа квалитет свог живота. Пред нама је амбициозан циљ да сваког дана на нашим улицама имамо по једног новог тркача-рекративца, а посебно да то буду наше даме...истичу сомборски маратонци.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .