18 09 2019 / 20:47

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 17 februar 2014 16:23

РВАЧКИ КЛУБ "СОКО" СОМБОР


У суботу  15. фебруара је у Старој Пазови одржан Први Куп Србије за сениоре на коме су наступила два такмичара рвачког клуба „Соко“ из Сомбора. Данко Гајић је у категорији до 71 кг освојио пето место, док је Ален Осмић у категорији до 66 кг остао без пласмана.

У недељу 16. фебруара Зрењанин је био домаћин Првог Купа Србије за старије пионире. Наступило је девет такмичара рвачког клуба „Соко“ . У узрасту старијих пионира такичаро сомборског клуба су освојили пехар екипног победника Првог купа Србије међу 19 екипа које су наступиле.

Узданице екипе, Никола Дедић до 40 кг и Сава Мијоковић до 65 кг, и овог пута су били без премца. Рвали су веома сигурно и лако су дошли до златне медаље. Сребрну медаљу је освојио Владимир Кнежевић . Бронзане медаље су освојили Милан Ловрић, Немања Закањ и Милан Јовић.

Уколико за две недеље млади „соколови“ на другом турниру Купа Србије буду поновили успех са првог турнира, у директном сусрету са, највероватније екипом „Потисја“, одлучиће о победнику Купа Србије за 2014. годину.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .