21 01 2020 / 20:31

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 06 mart 2014 16:41

СПОРАЗУМ

СОМБОРА И БАЈЕ


Представници Спортског савеза града Сомбора Илија Лалић, Предраг Мандић и представница Развојне агенције града Сомбора Корнелија Јанковић, посетили су град Бају у вези спортско-рекреативне сарадње и побољшању услова конкурисања на међународним пројектима.

Том приликом одржан је састанак са Хаваши Адамом задуженим за споразумз у локалној самоуправи Баја.  Састанку су присуствовали представници Градског  већа Баја, представници спортских клубова и школа из Баје као и  Банфалви Габорне Магда која је задужена за међународне контакте.

На састанку је договорено да се Ултрамаратон „Сомбор-Баја“ подигне на виши ниво и  то са нивоа клубова на ниво градова. Договорен је месец август за релизацију трећег Ултрамаратона Сомбор-Баја. Као и одржавање спортско-рекреативног сусрета у малом фудбалу, одбојци, кошарци, бовлингу, пикаду, где ће се укључити све узрасне категорије , почев од  школског узраста па до ветеранског. Град Сомбор ће бити домаћин ове једнодневне манифестације која ће се одржати у јуну 2014. године.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .