26 01 2020 / 18:01

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 10 mart 2014 15:36

РВАЧКИ КЛУБ "СОКО"

Рвачки клуб „Соко“ освојио је Други куп Србије за кадете. На Купу одржаном у суботу у Београду сомборски клуб представљало је 6 такмичара.

Срђан Ковач је поновио успех са Првог купа и доминантно освојио златну медаљу. Сава Мијоковић који је на Првом купу својио сребрну медаљу, овог пута је стигао до златне медаље. Богдан Бељански је освојио сребрну медаљу, док је Александар Лазар освојио бронзану медаљу. Никола Ковач и Милан Тодоровић до 76 кг остали су без пласмана. На овом такмичењу су поред домаћих учествовали и представници 20 клубова из Мађарске, Хрватске, Босне и Херцеговине, Грчке, и Шведске. Рвачи „Сокола“ су са трећим местом на Првом купу Србије и првим местом на Другом Купу у коначном пласману за 2014 годину освојили треће место иза екипе „Сенте“ и „Потисја“ из Кањиже.

Још једна вест из рвања. Рвачки клуб „Соко“ је у недељу 09. марта био домаћин Другог купа Србије за млађе пионире. Домаћа екипа је освојила четврто место и ту позицију задржала и у укупном пласману за 2014 годину.

Медаље су освојили Бранислав Ловрић златну, Марко Пераћ сребро и Славко Павков и Филип Груић бронзе. На такмичењу је учествовала 21 екипа а најбоља међу њима је била „Потисје“ из Кањиже

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .