27 01 2020 / 14:43

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 17 mart 2014 16:47

“COCA-COLA” ТЕРЕТАНА

И “СКЕЈТ ПАРК”

„Coca-cola теретана у улици Грује Дедића и “Скејт парк, на Првомајском булевару , код паркића на Селенчи, свечано су отворени у суботу 15.марта.

„Coca-cola теретана на отвореном је добијена захваљујући интернет гласовима сомбораца а поводом обележавања 45 година производње „Coca Cole“ у Србији. Ова компанија је 45 градова у Србији а међу њима и Сомбор даривала овим справама. Спортски савез Града Сомбора је успешно заинтересовао грађане Сомбора да учествују у гласању, захваљујући којем смо добили још један спортски полигон који ће омогућити да рекреација буде доступна свима. Теретану је свечано отворио градоначелник Града Сомбора Немања Делић.

“Скејт парк, на Првомајском булевару званично је отворен истог дана. Овом приликом приређен је програм у којем су учествовале чланице Плесног клуба “Зумба” и Фитнес клуба “Фигура”. Велики број посетилаца поред уживања у музици и игри “Зумбица” и “Фигурица” могао је видети и бравуре скејтера из Београда. Свечано “Скејт парк је отворио председник Спортског савеза Града Сомбора мр Синиша Лазић.

Спортски савез Града Сомбора и Клуб уличних вежбача „Undisputed Brothers“ овим свечаностима додали су и такмичење у згибовима. Спортски савез Града Сомбора је обезбедио сокове и пицу за најмлађе чланове а наравно и награде за најбоље вежбаче.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .