24 09 2019 / 11:49

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 16 april 2014 15:29

7.СОШОВ У СОМБОРУ

Градоначелник Сомбора Немања Делић и Покрајинска секретрка за спорт и омладину Мариника Тепић потписали су и званично Уговор о реализацији 7. Спортске олимпијаде школске омладине Војводине која ће бити одржана од 16. до 18. маја ове године у Сомбору.

 

Подсетимо прошли СОШОВ, како се се скраћено назива ово такмичење, одржано је тачно пре 25 година и то такође у нашем Граду. У мају месецу на сомборским спортским борилиштима такмичиће се преко 1600 такмичара са око 350 наставника из 130 школа из 50 места у Војводини и то у девет спортова: атлетици, гимнастици, пливању, стрељаштву, стоном тенису, малом фудбалу, рукомету, одбојци и кошарци. Право учешћа на манифестацији имају прваци округа у спортским гранама које се налазе у редовном систему школског спорта који је прописан од стране Министарства просвете Републике Србије.

Чину потписивања Уговора осим поменутих присуствовали су и председник Организационог одбора Срђан Завишин, секретар Спортског савез Града Сомбора Ото Имре, генерални секретар Савеза за школски спорт Војводине Јасна Ђукић, сарадници у Покрајинском секретаријату за спорт и омладину, као и Михајло Тубић, идејни творац и оснивач СОШОВ-а, Гизела Фархаш Тодоровић, некадашњи генерални секретар задужен за СОШОВ.

 

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .