05 12 2019 / 15:32

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 28 maj 2014 15:29

"ДАН ИЗАЗОВА 2014"

Приказује се DSCN1618 (800x600) (640x480).jpgПриказује се DSCN1632 (800x600) (640x480).jpg

Приказује се IMG_20140527_182215 (640x480).jpgПриказује се DSCN1651 (800x600) (640x480).jpg

Спортски савез Града Сомбора, спортски клубови, институције образовања и многи грађани придружили су се данас највећој планетарној спортско-рекреативној акцији “Дан изазова” .
Светска Асоцијација Спорта за све “ТАФИСА” сваке године организује “Дан Изазова” са циљем да изазове што већи број грађана свих узраста на спортску активност у најмање петнаестоминутном трајању. Асоцијацију Спорт за све Србије, поред Министарства Омладине и Спорта Србије, подржава и Спортски Савез Србије. Ривал Града Сомбора овог пута је Град Сремска Митровица и због тога организација овогодишњег “Дана изазова” има хуманитарни карактер. Сав хуманитарни прилог који се сакупи током данашње манифестације биће прослеђен становницима Сремске Митровице који су оштећени приликом катастрофалних поплава претходних днана у Србији и околини.
Основне и средње школе у Сомбору су у школским двориштима и на спортским теренима колективно вежбале и бавиле се спортом током једног школског часа. На Главној сомборској улици у центру Града организован је турнир у одбојци за ученике и ученице основних и средњих школа. Своје активности су на истом месту приказали и други спортски клубови. Било је фудбалера, кошаркаша, кикбоксера… У склопу “Дана изазова” на фудбалском терену “Пик”-а организована је акција “Моја школа мој клуб”, намењена ученицима нижих разреда основне школе. С
портско-рекреативној акцији придружили су се и запослени у Градској управи колективно вежбајући у дворишту Жупаније.

Учеснике спортске акције на Главној улици су обишли секретар Спортског савеза Града Сомбора Ото Имре, члан Градског већа задужен за спорт и омладину Драган Ненадов и градоначелник Града Сомбора Саша Тодоровић.

Ото Имре је искористио прилику да најави 7. Спортску олимпијаду школске омладине која се од петка одржава у нашем Граду и да истакне овај дан као прави увод у оно што ће се дешавати током викенда у Сомбору. Члан Градског већа Ненадов и градоначелник Тодоровић су истакли хуманитарни карактер данашње манифестације и спремност Града Сомбора да буде одличан домаћин учесницима СОШОва

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .