07 12 2019 / 02:00

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 28 jul 2014 15:22

"ФЕНИКС", "ПОЛЕТ" И "СОМБОР"

НА ТАКМИЧЕЊУ СЕНТИ

Сомборски Пливачки клубови имали су успешне наступе на 35. Међународном пливачком митингу у Сенти.

Најбројнији су били чланови Пливачког клуба „Феникс“. 9 такмичара освојило је 8 медаља и то четири златне, три сребрне и једну бронзану. Најуспешнији је био Никола Поповић (2005) са освојене две златне медаље. Сребрну и златну освојио је Немања Букалов (2003) а две медаље и то сребрне освојила је и Тамара Дудуковић. По једну медаљу освојили су Алекса Дудуковић (2005) и то златну а Милијана Рајиновић (2003) бронзану.

За Пливачки клуб “Полет”  наступило је 5 такмичара и такође је освојено 8 медаља и то  пет златних, једну сребрну и две бронзане.  По две златне медаље су освојили Даница Газдић  и Драгана Вукелић а најбоља је била и штафета 4x100м слободно у саставу Драгана Вукелић , Изабела Огризовић, Јована Милошевић и Даница Газдић. Сребрну медаљу освојила је Елена Огризовић а  бронзане Јована Милошевић и  Елена Огризовић Даница Газдић је проглашена најуспешнијом такмичарком митинга са највише освојених ФИНА бодова и награђена је посебним пехаром.

За Пливачки Клуб "Сомбор" на овом такмичењу пливали су Стефан Секулић, Милана Чонић, Данијела Вујасиновић и Марко Коловић. Марко Коловић допливао је до две медаље и то златне у дисциплини 50м делфин и сребрне у дисциплини 50м слободно. Данијела Вујасиновић била је трећа и освојила бронзану медаљу у дисциплини 50м делфин.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .