23 07 2019 / 12:19

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 10 mart 2015 16:07

Конкурс намењен суфинансирању

спортских програма намењених

ученицима и ученицама

основних и средњих

школа током 2015. године

Резултат слика за Конкурс намењен суфинансирању спортских програма

Резултат слика за Спортски савез града сомбора

 

 

Спортски савез Града Сомбора упутио је позив за сарадњу образовно – васпитним  установама, са седиштем у граду  Сомбор у којем је отворен Конкурс намењен суфинансирању програма намењених ученицима и ученицама основних и средњих школа током 2015. године. Укупан износ средстава на овом Конурсу је 1.000.000,00 динара. Предлози програма се подносе Спортском савезу града Сомбора.

Основни задаци Конкурса су реализација различитих спортских активности нетакмичарског садржаја; афирмацију спорта у школама и учешће што већег броја деце - поготово деце која нису спортски активна ;  промоција здравих стилова живота, неговања фер плеја и културе навијања; реализација спортских активности и физичког вежбања који нису доступни ученицима и ученицама кроз редовни школски план и програм као и неговање традиционалних спортских игара.

Пријаве на конкурс подносе се препорученом пошиљком на адресу Спортског савеза града Сомбора, најкасније  до 23. марта ове године у 12 часова. Трошкови за реализацију програма биће опредељени према прихваћеним предлозима школа. Вредновање програма извршиће Комисија именована од стране Спортског савеза града Сомбора а на основу квалитета понуђеног програма. У току реализације програма школа ће бити у обавези да шаље Комисији периодичне извештаје, а по завршетку и комплетан  финални извештај Спортском савезу града Сомбора. Целокупно финансирање програма, ће ићи преко Спортског савеза града Сомбора. Све информације на сајту Спортског савеза Града Сомбора или лично у просторијама Савеза.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .