16 06 2019 / 15:50

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 20 mart 2015 16:30

Гимнастички клуб „Соко“

Резултат слика за Гимнастика сомбор

 

 

Протеклог викенда у Сали Спортског центра „Соко“ одржана су два такмичења у гимнастици којима је домаћин био Гимнастички клуб „Соко“ Сомбор уз подршку Спортског савез Града Сомбора.

Првог дана организовано је такмичење „Војвођански куп“ у Ц програму. Учествовало је 95 такмичарки из 6 клубова  и то ”ЛИНЕА” Из Сенте, „Младост“ Бачки Моноштор, „РуРитам“ из Руме, Соколско друштво „Војводина“ из Новог Сада, Соколско друштво Сремска Митровица и домаћини Гимнастички клуб „Соко“ Сомбор. Такмичење је одржано у категоријама пионирке, кадетињкиње, јуниорке и сениорке,  у екипној и појединачној конкуренцији.

Гимнастичке екипе „Соко“ Сомбор освојиле су треће место у пионирској, друго и треће место у кадетској, прво и треће у јуниорској и прво у сениорској конкуренцији. Појединачно кадеткиња  „Соко“ Сомбор Тамара Миловић освојила је друго место, јуниорка Бианка Пробојчевић треће место као и Јована крстић у сениорској конкуренцији.

Другог дана одржано је први пут у Сомбору такмичење које је названо Меморијални турнир „Мађар Стеван“ у част легенде сомборске гимнастике и спорта уопште. Учествовало је 5 екипа и то „Инова гим“ из Осијека, „Гимнастична Звезда“ из Мурска Соботе, „Соколско друштво“ Сремска Митровица,  „Соко“ Зрењанин и домаћин „Соко“ Сомбор. Такмичење је одржано према пропозицијама Б програма у категоријама : пионирке, кадеткиње, јуниорке, сениорке. Проглашене су победнице у вишебоја и по справама. У овом такмичењу најуспешније су биле и највише медаља освојиле такмичарке из Мурске Соботе.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .