26 06 2019 / 09:13

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 23 mart 2015 16:26

Шампионска екипа -

Рвачки клуб "Соко" Сомбор

 

 

Кадетска екипа Рвачког клуба „Соко“ постала је државни првак. У коначном пласману после два кола, у конкуренцији 24 клуба, „Соко“ је освојио титулу са 85 бодова испред „Сенте“ са 51 и „Потисја“ са 44 бода.

Друго завршно коло одржано је у суботу у Београду, а „соколи“ су освојили осам медаља: Марко Козбашић, Никола Дедић и Сава Мијоковић златне, Александар Лазар и Петар Павлуковић сребрне, а Стефан Сукно, Бладимир Кнежевић и Богдан Бељански бронзане. Милан Тодоровић је био пети.

(прво слика соко кадети – 10 - 20 сец.... а онда покривање рвање)

Скоро иста екипа „Сокола“ наступила је већ у недељу у Сомбору на Првенству Војводине за старије пионире и јуниоре. Потврдио се и овај пут примат младих сомборских рвача. Старији пионири су били убедљиви и постали шампиони Војводине са освојеним 41 бодом док је други суботички „Спартак“ имао 30 бодова. Заслужни за овај пласман су били освајачи златних медаља Марко Козбашић, Никола Дедић и Александар Олујић, сребрну је освојио Немања Закањ а бронзане Лазар Стефан, Горан Милин, Милан Ловрић, Владимир Шантор и Вања Шупут. Јуниорска екипа је освојила 5 место за то су заслужни сребрни Богдан Бељански и бронзани Петар Павлуковић и Милан Тодоровић. Тренер и вођа ове генерације младих сомборских спортиста Градимир Дедић истиче да иза ових успеха стоји поред талента дечака и велики рад и труд на тренинзима.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .