15 12 2019 / 07:12

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 11 maj 2015 14:57

4. Сомборски дуатлон

Резултат слика за Сомборски дуатлон

 

 

 

У организацији триатлон клуба "Спринт", јуче је у нашем граду одржано Првенство Србије у дуатлону. У Сомбору се окупило преко 90 такмичара свих узраста, што је уједно и рекордна посећеност у ових неколико година, колико се манифестација организује. Оно што највише радује јесте број најмладјих такмичара којих је на старту сваке године све више.

Након постављања бициклова у зону измене у 12х уследио је старт "Супер кид" трке на 2.4км трцања, 10км вожње бицикла и 1.2км трчања за категорију нада и 800м трчања, 5км бицикла и 400м трчања за младе наде. Упркос јаком ветру на бициклу, до победе и титуле државних првака су дошли Ања Давидовић (ТК Тамиш) и Лазар Дедић (ТК "Спринт") у надама и Ива Павловић ( "Кес" Крагујевац) и Михајло Столић (ТК "Спринт") у младим надама.

У елитној трци (5км-20км-2.5км) наступило је преко 60 такмичара. Највише победничко постоље у апсолутној конкуренцији заузели су Данило Јовановић (ТК "Тамиш") и Ивана Вилим ("С Теам") која је доминирала и у јуниорској конкуренцији уз Марка Десимировића (ТК "Теам" Триатхлон).

Од сомборских представника на трци су јос уцествовали: Милица и Александар Столић, Бошко Јерковић, Душан Хрњачки, Наташа и Милош Косановић, Саша Утвић, Кристиан Гулачи и Урош Иветић.

Гашпар Матарић из сомборског клуба, који се поново показао као добар организатор, захвалио се свим такмичарима, који су дошли из целе државе и Триатлон асоцијацији Србије, без чије помоћи не би могло доћи до оваквог такмичења. Овом приликом је најавио и следеће такмичење у нашем граду, које ће се одржати у августу месецу, а то је познати „СОМБОРМАН“. Позив за 5. „СОМБОРМАН“ упућен је најистакнутијим триатлонцима из Србије, али и свим рекреативцима који желе да се прикључе.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .