20 01 2020 / 18:55

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 12 maj 2015 14:15

Све спремно за

“36. Сомборски полумаратон”

Трку задовољства и

Трку пужића

Резултат слика за 36. Сомборски полумаратон

 

 

Све је спремно за “36. Сомборски полумаратон”, најстарију уличну трку на овим просторима, рекли су данас представници Атлетско-рекреативног клуба “Сомаратон”, Спортског савеза Града Сомбора и Туристичке организације Града Сомбора.

Поред тога што је једна од најстаријих спортских манифестација “Сомборски полумаратон” је уједно и намасовнија спортска манифестација у нашем Граду. Пријављено је преко 400 такмичара за главну трку. Уз најмлађе тркаче и рекреативце очекује се “скуп тркача”, који манифестацију стављају у сам врх значајних спортских догађања, не само у Региону него и шире. Трка ће стартовати у недељу, 17. маја у 9 сати и 45 минута. Као и претходних неколико година, ту је и трка за најмлађе, “Трка пужића”, која стартује у 9 сати, а уз полумаратонску трку стартоваће и “Трка задовољства”. За учешће на стази, дугој 5 километара, позвани су сви Сомборци. Више о самој манифестацији чули смо на данашњој конференцији за медије организованој у Спортском центру у Сомбору.

С обзиром да све већи број учесника овог спортског догађаја долази из региона и Европе, значај манифестације увидела је и Туристичка организација Града Сомбора и својим капацитетима се укључила на промоцију самог догађаја и уз то свих туристичких дестинација у Сомбору и околини.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .