16 11 2019 / 02:09

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 19 maj 2015 15:33

Спортски савез града Сомбора

„Мајскa наградa 2014“

Резултат слика за Спортски савез града Сомбора

 

 

Спортски савез града Сомбора, добитник је највећег спортског признања - „Мајске награде“ Спортског савеза Србије за 2014. Годину.

„Мајска награда“ се додељује као награда за постигнуте резултате у последњих пет година, организацијама у области спорта, спортистима, спортским стручњацима и другим спортским радницима који својом активношћу,  ангажованошћу  и резултатима, значајно доприносећи развоју и унапређењу спорта у Републици Србији, било постизањем врхунских спортских резултата било развојем масовног спорта, односно, окупљања  што већег броја деце, омладине и градјања кроз различите програме спортских активности у Србији.

Тим поводом председник и подпредседник Спортског савеза Града Сомбора Жика Гојковић и Душко Секулић су одржали данас конференцију за медије на којој су се захвалили као прво свим запосленима у Спортском савезу а онда И свим спортским клубовима, спортистима И спортским радницима нашег Града. Конференцији су поред медија присуствовали чланови управног одбора Спортског савеза и представник Градске управе члан Градског већа задужен за спорт и омладину Драган Ненадов.

 

Председник Спортског савеза је овом приликом истакао да је у претходних 6 месеци од када је он на функцији  уведена апсолутна транспарентност по питању поделе “спортског динара” у нашем граду,  по том питању тотално су раздвојени политика и спорт и тако ће и остати доок је он на челу ове организације. Спортски буџет је и даље на веома високом нивоу, повећане су стипендије И тренерске плате а максимално се ради на развоју спорта на селу и школског спорта. Што се тиче рекреације, Сомбор је уназад годинама у врху таквих активности у Србији и то ће и остати. Понос су нам пројекти “Бесплатна рекреација за жене”, “Скочко”, “Спортић”, “Моја школа мој клуб” истакао је председник Спортског савеза Града Сомбора.

Медијима се обратио и подпредседник Спортског савеза Града Сомбора Душко Секулић који је уједно и директор Спортског центра “Соко” ….

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .