23 09 2019 / 09:59

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 22 maj 2015 15:18

“Светски Дан Изазова”-

„Challenge Day“

 

 

 

“Светски Дан Изазова”, ће се одржати у среду 27. маја под мотом "Какав сан, вежбам сваки дан". Очекује се учешће преко 100 општина/градова у Србији, међу којима и Сомбор а победници у својим категоријама ће се такмичити следеће године у Међународној конкуренцији. “Противник” Сомбору ће овога пута бити Вршац.

У „Дану изазова“ могу да учествују сви грађани који ће се, минимум 15 минута, укључити у неку спортску или физичку активност  у среду у времену од 7 до 20 часова. Уколико се прихвате учешћа на послу, активност треба уредно пријавити Спортском савезу са тачним бројем учесника и временом вежбања. А прилику за учествовање има ће сви грађани на Главној улици од 10 до 12,30 где ће се одржавати промоција  Спортских клубова и удружења а биће и Турнир у одбојци за ученике основних и Средњих школа. Такође од 19 сати у Паркићу у Новој Селенчи је Јавни час рекреације и прилика за све рекреативце да допринесу Граду у победи. Вежбаће се у свим Предшколским и Школским установама, као и на спортском терену  у Првом центру за обуку Војске Србије.

„Дан изазова“  или „Challenge Day“  је најзначајнија, традиционална, међународно призната и афирмисана манифестација чију реализацију координира „ТАФИСА“–  Светска Асоцијација Спорта за све.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .