23 09 2019 / 09:53

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 22 maj 2015 15:23

„Моја школа – Мој клуб“

у Новом Саду и Телечкој

Резултат слика за „Моја школа – Мој клуб“

 

 

На основу програма „Моја школа – Мој клуб“, одржан је „Фестивал фудбала“ у среду, 20.маја у ОШ „Светозар Марковић“ у Новом Саду. Ово је био међуградски сусрет ученика основних школа из региона Новог Сада и Сомбора, који су осмислили инструктори базичног фудбала Јован Вукчевић и Велимир Шаргић.

Учесници из региона Сомбор били су ученици ОШ „Лаза Костић“ из Гакова,  са професором Немањом Жигићем , и ученици сомборских школа „Иво Лола Рибар“ са професором Николом Анђелковићем и „Аврам Мразовић“ са професором Симом Савићем  као и представници Спортског савеза града Сомбора Владимир Лалошевић и инструктор Велимир Шаргић.

Укупно 35 ученика из региона Сомбор и 60 из региона Нови Сад радило је на 7 полигона или станица и савладавало уз игру и забаву основне елементе фудбала као спортске игре.

Исти програм „Моја школа – Мој клуб“ реализован је и данас у ОШ „Киш ференц“ у Телечкој. Програм су реализовали са 20 ђака петих и шестих разреда професор Хазенштауб Валентин испред ОШ „ Киш Ференц“ из Телечке и и испред Спортског савеза града Сомбора проф. Предраг Мандић, Илија Лалић и инструктор Велимир Шаргић.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .