10 12 2019 / 00:03

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 01 jul 2015 14:36

„Моја школа мој клуб“

„Забавна школа фудбала „

и  „Играј фудбал

буди срећан“

 

 

У активности базичног фудбала Спортски савез града Сомбора са инструктором фудбала ФС Србије Велимиром Шаргић осмислио је програм „Од анимације до репрезентације“. Ове активности обухватају програме „Моја школа мој клуб“, „Забавна школа фудбала „ и  „Играј фудбал буди срећан“.

Циљ ових активности је анимације деце и усмерити их према фудбалу, а кроз те анимације одкрити њихов таленат, усмерити их ка клубовима где би се тај талентовани играч развијао, а самим тим улази у процес континуираног рада који поштује законитости узрасних категорија. Тако на пример када ученика другог или трећег разреда усмеримо у клуб, тај исти ученик има шансе у 8 разреду да брани репрезентативне боје своје школе, то је и први наступ за репрезентацију који се наставља кроз клубска такмичења која умогућују наступе у пионирској, кадетској, омладинској и сениорској репрезентацији. Спортски савез града Сомбора и СЦ „Соко „ Сомбор уступају бесплатно коришћење спортских објеката (терен са вештачком травом ) и самим тим овај програм је за сву децу бесплатан. У овом програму нема чланарине, нема пехара, нема медаља, али ово је програм радости, толеранције и великог задовољства како за децу, тако и за родитеље истичу организатори.

У оквиру ових активности почела је данас  „Забавна школа фудбала“. Све данашње активности пропратила је музика коју је припремио професор Предраг Мандић и Илија Лалић који су уједно и идеални творци овог програма са инструктором Велимиром Шаргић. Учешће у реализацији данашњег програма је узео и тренер Младен Вуковић члан ФК „Раднички„ Сомбор

Ова школа је отворена за сву децу која желе да учествују у „Забавној школи фудбала“ и биће сваког уторка и четвртка у јулу месецу 2015.године од 9 до 11 часова.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .