19 10 2019 / 18:14

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 24 avgust 2015 15:08

Антонија Нађ жели да

оснује кајакашки клуб

у Сомбору ....

ГРАДОНАЧЕЛНИК  ПОДРЖАО ОСНИВАЊЕ КАЈАКАШКОГ КЛУБА

 

 

Саша Тодоровић, градоначелник Сомбора приредио је свечани пријем за прослављену олимпијску кајакашицу Антонију Нађ, која је одлучила да своју каријеру започету у Бездану, настави у тренерским водама, те да у Сомбору оснује кајакашки клуб, који би првенствено био посвећен  раду са децом и младима.

Према речима Антоније Нађ, њена жеља је била да „своје дугогодишње искуство и рад, претвори у нешто што ће пренети другима и тако код најмлађих пробудити и подстаћи такмичарски дух, са циљем да их одвоји од нездравог начина живота и  порока“. Градоначелник Тодоровић је истакао да је иницијатива са којом се сусрео добар пример праксе, који се ретко види у данашње време те да ће „увек подржати враћање спортског духа и традиције у Сомбор и међу Сомборце.“ - Нама је потребна промоција сваког вида спорта и рад на популаризацији такмичења пре свега међу младима, али и међу осталим суграђанима. Масовност је нешто што недостаје нашим клубовима и због тога ћу се увек трудити да помогнем и подржим сваког ко има жељу да део свог искуства и знања преточи у праксу – рекао је Тодоровић и посебно нагласио да ће се лично заложити и помоћи кајакашима, будући да канали око Сомбора и спортске установе у самом граду пружају добре услове за тренинг. Тодоровић је  додао да му је „драго што види да се успешни људи, потврђени кроз бројне спортске резултате и похвале, враћају у град и показују иницијативу да направе нешто ново и тиме показују да је Сомбор град у којем вреди живети“.

На састанку је било речи и о техничким питањима, пре свега о регистрацији спортског клуба, учешћу на градским, покрајинским и републичким конкурсима, као и почетним плановима и циљевима. Састанку је присуствовао и Горан Милић, шеф Кабинета градоначелника.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .