21 01 2020 / 10:21

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 22 septembar 2015 16:07

''Пажња!!! Даме трче

– трку за срећније детињство!''

 

 

Атлетско рекреативни клуб ''Сомаратон'' Сомбор у суботу 26. септембра од 17 часова организује манифестацију ''Пажња!!! Даме трче – трку за срећније детињство!''.

Ово је друго издање женске трке, која је доживела велики успех на свом премијерном издању прошле године. Због тога ове године су се организацији придружили и  Триатлон клуб ''Спринт'' Сомбор као и Црвени Крст Сомбор, а као и прошле године манифестацију помаже и Спортски савез града Сомбора.

У сопштењу организатора овим поводом се каже да је „Циљ овог догађаја пре свега да се подстакну наше суграђанке, наше даме да се више посвете активном начину живота и да кроз додатну физичку активност побољшају квалитет свог живота. Овим путем позивамо све наше суграђанке да дођу у суботу и да трче са нама на омиљеном месту за рекреацију и трчање у Сомбору. Трчи се 5 кругова или 5.350 метара. Свака дама која истрчи или прошета бар један круг добија диплому за учешће на манифестацији. Учеснице које истрче свих 5 кругова добијају учесничку медаљу и диплому, а три најбрже даме добијају и победничке пехаре. Учешће на трци је у потпуности бесплатно, а право учешћа овог пута има само лепши пол. За време и након трке, помоћ и подршку свим тркачицама пружаће најбољи Сомборски маратонци. Пријаве за трку су на сам дан одржавања трке, а постоји и могућност електронског пријављивања на www.somaraton.org.rs...“ каже се у саопштењу организатора ове спортске манифестације

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .