20 01 2020 / 21:12

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 24 septembar 2015 16:18

Will Hobson - на својој

светској турнеји

застанo у Сомбору

Rezultat slika za Will Hobson supermen

 

 

Да Сомбор носи епитет града бициклиста , одавно је познато. Међутим, последњих година бициклизам добија све више на значају што из здравствених , што из економских разлога, али сведоци смо да кроз наш град из године у годину пролази велики број путника на бициклу из целог света –такозваних циклотуриста.

Ове сезоне Сомбор је био препознатљив град циклотуристима који су се на рути “Еуровело 6”  врло радо задржавали  у новоотвореном мини бициклистичком кампу “ЛонгТоур” где су могли на инфо пулту добити корисне информације о Србији,  путним правцима, смештају  и свим осталим појединостима за квалитетни боравак на свом путовању.

Како се добре приче брзо шире, тако су преко друштвених мрежа стизале информације о Сомбору као добром граду-домаћину, па је –сада већ интерпланетароно популарни Суперхерој –Енглез Will Hobson- добио препоруку да на својој светској турнеји застане и предахне у Сомбору, у кампу  ЛонгТоур на Апатинском путу. Супермен на бициклу-како га зову, Wилл Хобсон учитељ из Енглеске  је  1.априла ове године кренуо на пут око света дуг 100.000 км. Овај СУПЕР ХЕРОЈ планира да за 5 година испедалира  преко 7 континената , посети 60 земаља  и да кроз хуманитарне активности промовише бициклизам.

У Сомбор је стигао у поподневним сатима, а шири прилог о посети , његовим импресијама и плановима можете погледати у сутрашњој информативној емисији наше телевизије.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .