21 01 2020 / 16:06

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 30 septembar 2015 16:10

БК “S Team”доминира у Војводини...

 

 

Сомборски  бициклисти су апсолуто доминирали у две трке Војвођанског првенства освојивши 19 медаља - 7 златних, 6 сребрних и 6 бронзаних.

Брдска  трка  вожена је на Фрушкој гори изнад Беочина. Вељко Стојнић је обележио ову трку, подбедивши убедљиво у  категорији  кадета  чиме је још једном  доказао  свој  јединствени таленат и квалитет. У категорији кадета сомборски клуб “С Теам”  је заузео прва три места. Иза Стојнића били су Алекса Козодеровић као други и Кристиан Гулачи као трећи.

У категорији полетараца Игор Надовеза је освојио сребрну медаљу, а Михајло Столић бронзану. Никола Лакатош је освојио  златну медаљу, а Николина Јосић  бронзану у категорији код старијих пионирки. Давид Гулачи је био други у категорији јуниора,  Дарко Дјуран први у категорији аматера, док је Слободан Миладиновић победио у мастерсима.

Друга трка критеријум, одржана је у кругу  Новосадског сајма. Игор Надовеза и Михајло Столић су опет освојили друго и треће место,  а у истој категорији, велику борбеност су показали две године млађи Дарио Цигић Парчетић и Давид Демоња. Код млађих пионирки, Николина Јосић  је освојила сребрну медаљу. Праву демонстрацију  надмоћи показали су Вељко Стојнић и Алекса Козодеровић,  оставивши конкуренте  за више од пола круга  и ушавши у циљ заједно, показујући свима да је пријатељство изнад свега у  “С Теам”-у. Алекса Козодеровић је био први, а Вељко Стојнић други. Давид Гулачи је био трећи у категорији јуниора, а Дарко Ђуран и  Слободан Миладиновић поново први у аматерима, односно мастерсима. И на крају у категорији сениора, Слободан Нинков освојио је бронзу

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .