22 01 2020 / 14:20

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 01 oktobar 2015 21:24

Рвачки клуб

„Раднички“ Сомбор

Rezultat slika za Рвачки клуб „Раднички“ Сомбор

 

 

Рвачки клуб „Раднички“ Сомбор је један од најстаријих и најтрофејних спортских клубова у нашем граду. Више од сто година део историје југословенског и српског спорта у којој је изнедрено неколико врхунских спортиста. Један од њих је и данас у руководству клуба, који је последњих године поново у врху националних такмичења. Некада успешан  репрезентативац, па тренер, сада истакнути спортски радник како на локалном тако и на високом савезном нивоу , председник клуба „Раднички“ Ивица Фргић организовао је са својим сарадницима конференцију за медије на којој је најавио овогодишњу сезону коју сомборски клуб почиње у суботу у Градској хали сусретом са екипом „Нови Сад“ . Ово је уједно била прилика да се најаве неки даљи планови у вези организовања рвачких кампова у нашем граду и да се изрази захвалост ОШ „Доситеј Обрадовић“ на изузетној сарадњи у досадашњем периоду а и у будућности ..

Члан управе клуба Ненад Митровић и тренер Игор Фргић су такође најавили активности и очекивања клуба у наредној сезони..

Подсетимо још једном сомборски рвачки клуб „Раднички“ је у суботу у 18 сати домаћин у Градској хали у Првом колу прве лиге екипи „Нови Сад“

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .