12 11 2019 / 11:27

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 30 avgust 2010 02:00

ПЛИВАЧИ „ПОЛЕТА“ ОСВОЈИЛИ 26 МЕДАЉА

Пливачки и ватерполо клуб "Полет" из Сомбора је освојио 14 златних, 9 сребрних и 3 бронзане медаље на "Б првенству Србије" у пливању. Такмичење је одржано 28. августа у Кљајићеву у организацији Пливачког савеза Србије, Пливачког и ватерполо клуба "Полет" и Месне заједнице Кљајићево.

Пионир Урош Матејић је освојио 7 златних медаља и 2 сребрне медаље. Млађи пионир Димитрије Јока је освојио 3 златне и 1 бронзану медаљу. Пионирка Горана Ласло је освојила 4 златне и 3 сребрне медаље. Илија Петровић је у апсолутној конкуренцији освојио 2 сребрне медаље. Кадеткиња Ивана Јока је освојила 1 сребрну медаљу, Моника Герштмајер је у конкуренцији пионирки освојила бронзану медаљу, а Дејан Богдановић је у конкуренцији млађих пионира освојио бронзану медаљу. Женска штафета у апсолутној конкуренцији на 4x50м мешовито у саставу Моника Герштмајер, Ивана Јока, Горана Ласло и Милана Гвоић освојила је сребрну медаљу.

За Полет су још наступили и Остоја Стаменковић и Лазар Момчиловић, који су отпливали своја најбоља времена. На Првенству је учествовало је 10 клубова са 145 такмичара.

Такмичење завршено под рефлекторима, што указује на добре услове такмичења која не би могли понудити ни много већи градови. "Б првенство Србије" је отворио господин Синиша Лазић у својству председника Спортског савеза града Сомбора. Месна заједница Кљајићево показала се као добар домаћин, на којег се може рачунати на организовање сличних манифестација и у наредним годинама. Посебно радује велика организованост чланова "Полета" и грађана Кљајићева, предвођених госпођом Радојком Цвијановић, који су заједничким снагама организовали ово такмичење. Ово такмичење сигурно може да послужи као пример, да се и у сеоским окружењима могу одржати квалитетна такмичења на највишем нивоу.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .