24 05 2018 / 17:54

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 16 jun 2017 14:55

Спортски савез Града

Сомбора уручио чек

од 110.000 динара

Вељку Стојнићу

 

видео прилог

 

 

Најперспективнији бициклиста Србије Вељко Стојнић и његов тренер Марко Сударић били су гости Спортског савеза  града Сомбора. Повод су биле одличне вожње и запажени резултати овог двојца, како у дресу сомборског клуба „С Теам“, тако и у дресу репрезентације Србије и најава следећих такмичења која очекују Стојнића ове године.

Колики је значај добрих резултата на предстојећем Европском и Светском првенству показује и Бициклистички савез Србије који организује краћи одлазак у Данску како би се бициклисти упознали са стазом и искушењима која их очекују. Тако да се сомборски двојац управо налазина том путу. Спортски савез Сомбора је тим поводом организовао у центру града део тренинга Вељка Стојнића и његових пријатеља из „С Теама“, уз који су наши суграђани имали прилику поближе да се упознају са овим сјаним спортистом. Том приликом је Вељку од стране Спортског савеза уручен чек од 110.000 динара у циљу помоћи и што боље припреме за Европско и Светско првенство које је пред њим.

Овакав календар врхунских такмичења условио је да ће Вељко, ове године своје школовање, тј. упис на Факултет одложити и максимално се припремати за њих.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Posao u "MeteorC." Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .