23 08 2017 / 08:19

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right
ПДФ Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 0
ЛошеНајбоље 
петак, 16 јун 2017 14:55

Спортски савез Града

Сомбора уручио чек

од 110.000 динара

Вељку Стојнићу

 

видео прилог

 

 

Најперспективнији бициклиста Србије Вељко Стојнић и његов тренер Марко Сударић били су гости Спортског савеза  града Сомбора. Повод су биле одличне вожње и запажени резултати овог двојца, како у дресу сомборског клуба „С Теам“, тако и у дресу репрезентације Србије и најава следећих такмичења која очекују Стојнића ове године.

Колики је значај добрих резултата на предстојећем Европском и Светском првенству показује и Бициклистички савез Србије који организује краћи одлазак у Данску како би се бициклисти упознали са стазом и искушењима која их очекују. Тако да се сомборски двојац управо налазина том путу. Спортски савез Сомбора је тим поводом организовао у центру града део тренинга Вељка Стојнића и његових пријатеља из „С Теама“, уз који су наши суграђани имали прилику поближе да се упознају са овим сјаним спортистом. Том приликом је Вељку од стране Спортског савеза уручен чек од 110.000 динара у циљу помоћи и што боље припреме за Европско и Светско првенство које је пред њим.

Овакав календар врхунских такмичења условио је да ће Вељко, ове године своје школовање, тј. упис на Факултет одложити и максимално се припремати за њих.

 
РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

Robna kuca KIDS

Robna kuca MILANO

ELA Studio stranih jezika

RIA Cosmetics

Bašta Centar

Pagi FOTO

Robna kuca MILANO
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .