21 04 2018 / 04:11

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 13 jul 2017 14:39

АК "Апатин" на

28. Петровданској трци

 

 

 

Чланови Атлетског клуба „Апатин“ узели су учешће на традиционалној 28. Петровданској трци, која је у организацији Спортског савеза Бачке Паланке одржана јуче на релацији Бачка Паланка-Гајдобра.

На стази у дужини од 13 километара победу је остварио Ђуро Борбељ. Након ове трке чланови АК „Апатин“, Ђуро Борбељ и Мариана Чегар Лукић, уједно и припадници Министарства одбране и Војске Србије, учествоваће од понедељка, 17. јула, до 7. августа на 8. ЦИСМ тренинг кампу, који организује Делегација Републике Србије при Међународном савету за војне спортове, где их у последњој недељи очекује учешће на 7. ЦИСМ челенџ првенству у планинском трчању где ће наступити такмичари из више земаља.

Атлетски клуб „Апатин“ покренуо је писану иницијативу према Општинском већу Апатин, са предлогом да се покрене изградња атлетског стадиона у Апатину, која би омогућила развој, како атлетског, тако и свих других спортова за све старосне категорије, развијање рекреативног спорта и спорта за особе са инвалидитетом. Пројекат би имао подршку Атлетског савеза Србије и других субјеката из Републике Србије.

Атлетски клуб „Апатин“ покренуо је и низ активности око организације 22. АСИКС Апатинског Дунавског полумаратона, који ће бити одржан 15. октобра.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Posao u "MeteorC." Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .