23 11 2017 / 08:30

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 13 jul 2017 14:39

АК "Апатин" на

28. Петровданској трци

 

 

 

Чланови Атлетског клуба „Апатин“ узели су учешће на традиционалној 28. Петровданској трци, која је у организацији Спортског савеза Бачке Паланке одржана јуче на релацији Бачка Паланка-Гајдобра.

На стази у дужини од 13 километара победу је остварио Ђуро Борбељ. Након ове трке чланови АК „Апатин“, Ђуро Борбељ и Мариана Чегар Лукић, уједно и припадници Министарства одбране и Војске Србије, учествоваће од понедељка, 17. јула, до 7. августа на 8. ЦИСМ тренинг кампу, који организује Делегација Републике Србије при Међународном савету за војне спортове, где их у последњој недељи очекује учешће на 7. ЦИСМ челенџ првенству у планинском трчању где ће наступити такмичари из више земаља.

Атлетски клуб „Апатин“ покренуо је писану иницијативу према Општинском већу Апатин, са предлогом да се покрене изградња атлетског стадиона у Апатину, која би омогућила развој, како атлетског, тако и свих других спортова за све старосне категорије, развијање рекреативног спорта и спорта за особе са инвалидитетом. Пројекат би имао подршку Атлетског савеза Србије и других субјеката из Републике Србије.

Атлетски клуб „Апатин“ покренуо је и низ активности око организације 22. АСИКС Апатинског Дунавског полумаратона, који ће бити одржан 15. октобра.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair By Dushica

NOVOGRADNJA Bezdan

Robna kuca MILANO

Šulex

Perfect Vision

AgroTotal Sombor

FLORINA Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Internet revolucija MTS
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .