17 07 2018 / 10:02

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 14 jul 2017 14:11

"Сомборско спортско

лето 2017"

 

 

 

Сомборски малишани, њихови родитељи, тинејџери и млади, који проводе слободно време на купалишту „Штранд“ имаће прилику да у периоду од 17. до 23.јула у поподневним часовима учествују у низу креативног, едукативног и спортског садржаја, које за њих креирају град Сомбор, Црвени крст, Спортски савез и Спортски центар „Соко“.

Циљ манифестације „Сомборско спортско лето 2017“ јесте промоција спорта и здравих стилова живота. Манифестација ће бити одржана сваки дан од 17 до 20.30.Купачи у ово доба дана могу посетити мале школице спорта, у оквиру којих ће бити представљени разни спортови, као и креативни и едукативни кутак, у ком су предвиђене креативне радионице за малишане и младе, али и едукације о превенцији болести зависности, важности одржавања хигијене, важности неговања здравих стилова живота, али и опасности које вребају младе у свету трговине људима.

Волонтери Црвеног крста ће приказивати реалистично повреде и едуковати родитеље и одрасле о исправном поступању са повређеним. Црвени крст ће представити и добровољно давалаштво крви, те ће сви нови, али и стари, добровољни даваоци крви имати бесплатан улаз на „Штранд“ у току трајања манифестације.

Манифестација нема само едукативни, већ и хумантирани карактер. Малишани ће моћи да поклоне своје играчке вршњацима из сиромашних и угрожених породица. Прикупљање играчака ће се одвијати на штанду Црвеног крста, под мотом „Друг, другу“.

Свечано отварање манифестације ће бити уприличено у понедељак у 16 часова, а присуствоваће му Антонио Ратковић, заменик градоначелнице, Антонија Косановић Нађ, градска већница за спорт и омладину, Илија Лалић и Милош Алексић, испред Спортског савеза, као и Душан Секулић, директор Спортског центра „Соко“.

Манифестацију „Сомборско спортско лето 2017“ подржавају још и Покрајински секретаријат за спорт и омладину,„Спорт за све Војводине“ и Савез за фитнес и рекреацију Србије.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .