18 01 2018 / 18:16

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 14 jul 2017 14:11

"Сомборско спортско

лето 2017"

 

 

 

Сомборски малишани, њихови родитељи, тинејџери и млади, који проводе слободно време на купалишту „Штранд“ имаће прилику да у периоду од 17. до 23.јула у поподневним часовима учествују у низу креативног, едукативног и спортског садржаја, које за њих креирају град Сомбор, Црвени крст, Спортски савез и Спортски центар „Соко“.

Циљ манифестације „Сомборско спортско лето 2017“ јесте промоција спорта и здравих стилова живота. Манифестација ће бити одржана сваки дан од 17 до 20.30.Купачи у ово доба дана могу посетити мале школице спорта, у оквиру којих ће бити представљени разни спортови, као и креативни и едукативни кутак, у ком су предвиђене креативне радионице за малишане и младе, али и едукације о превенцији болести зависности, важности одржавања хигијене, важности неговања здравих стилова живота, али и опасности које вребају младе у свету трговине људима.

Волонтери Црвеног крста ће приказивати реалистично повреде и едуковати родитеље и одрасле о исправном поступању са повређеним. Црвени крст ће представити и добровољно давалаштво крви, те ће сви нови, али и стари, добровољни даваоци крви имати бесплатан улаз на „Штранд“ у току трајања манифестације.

Манифестација нема само едукативни, већ и хумантирани карактер. Малишани ће моћи да поклоне своје играчке вршњацима из сиромашних и угрожених породица. Прикупљање играчака ће се одвијати на штанду Црвеног крста, под мотом „Друг, другу“.

Свечано отварање манифестације ће бити уприличено у понедељак у 16 часова, а присуствоваће му Антонио Ратковић, заменик градоначелнице, Антонија Косановић Нађ, градска већница за спорт и омладину, Илија Лалић и Милош Алексић, испред Спортског савеза, као и Душан Секулић, директор Спортског центра „Соко“.

Манифестацију „Сомборско спортско лето 2017“ подржавају још и Покрајински секретаријат за спорт и омладину,„Спорт за све Војводине“ и Савез за фитнес и рекреацију Србије.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .