21 05 2018 / 10:54

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 06 septembar 2017 14:20

Турнир

„Слободан Деда Дедић”

 

видео прилог

 

 

Дан фудбала био је у суботу 2.септембра на Градском стадиону у Сомбору.

Сви терени на спортском објекту били су заузети, а на њима су се прво такмичили најмлађи фудбалери, а касније и ветерани. Већ традиционалном Турниру најмлађих категорија придружили су се ове године и мечеви Фудбалског клуба „Раднички“ Сомбор за Квалитетну лигу Војоводине и мечеви ветеранских екипа из Сомбора, Словеније и Републике Српске, а цела манифестација ће од ове године носити назив „Слободан Деда Дедић”, недавно преминулог бившег играча “Радничког”. Тим поводом, све учеснике спортске манифестације поздравио је Слободанов брат Градимир и тиме и званично отворио Турнир.

Турнир најмлађих игран је на помоћним теренима и у шест узрасних категорија – генерације фудбалера рођених од 2005. до 2010. године. На главном терену у Квалитетној лиги Војводине селекције сомборског “Радничког” играли су против вршњака из Бечеја. Поподне је било резервисано за 2. Међународни ветерански турнир на којем су учествовале екипе ФК “Омладинац” из Републике Српске, Ногометни клубови “Шмарјета” и  “Радомље” из Словеније и као домаћин сомборска екипа Спортско удружење “Ветерани”.

Други турнир ветерана освојила је екипа домаћина која је прво савладала екипу “Радомље”, а у финалу и екипу “Омладинац”. Следећи турнир је већ заказан и одржаће се у Новом Месту у Словенији

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Posao u "MeteorC." Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .