24 09 2017 / 23:09

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right
ПДФ Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 0
ЛошеНајбоље 
понедељак, 11 септембар 2017 14:28

Сомборски маратонци

на "Соколовом путу",

у Будимпешти и на

трци „Пал Скендеровић“

 

 

 

У суботу је одржана још једна планинска трка у оквиру Skyrunning Лиге Србије, овог пута у питању је била трка „Соколов пут 2017“ на Сувој планини. Трчало се од Нишке бање до највишег врха на Сувој планини – Трема. Учешће на овој трци узело је троје чланова АРК„Сомаратон“. Дејана Буторац је финишом ове трке на 30 километара постигла велики успех, завршивши све четири трке које чине Skyrunning  Лигу Србије. Трку је успешно истрчао и Ђорђе Сладаковић, а Александар Крнета је истрчао пратећу трку у оквиру ове манифестације.

У недељу је одржан 32. Wizz Air полумаратон у Будимпешти. Један од највећих полумаратона у централној Европи истрчали су и „Сомаратонци“ Атила Сич и Марина Брбаклић Тепавац.

Последња трка која је одржана овог викенда била је меморијална трка „Пал Скендеровић“. „Сомаратонци“ су били изузетно успешни на овој трци на 15 километара. Лазар Ришар је трку завршио као трећепласирани, а Тијана Одобашић је победила у женској конкуренцији. Милош Стамболија је освојио друго место у својој категорији, док је Арпад Шаркези награђен посебним признањем као најстарији учесник.

 
РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

DIV Apatin

Robna kuca MILANO

ELA Studio stranih jezika

Grubex & G

FLORINA Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Internet revolucija MTS
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .