13 12 2018 / 18:01

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 05 decembar 2017 16:22

Džudo sambo kluba „Bačka“

i Inkluzivni džudo

 

video prilog

 

 

Džudo sambo kluba „Bačka“ bio je gost Sportskog sveza i najavio nastavak projekta „Sport za osobe sa invaliditetom – Inkluzivni džudo”.

Uspeh članova Džudo sambo kluba „Bačka“ na Međunarodnom turniru u Tivtu i sprovođenje projekta „Sport za osobe sa invaliditetom – Inkluzivni džudo” su bile u petak teme konferencije za medije u Sportskom savezu grada Sombora. Konferenciji su, pored domaćina iz Sombora, prisustvovali predsednik Džudo saveza Vojvodine Miroljub Ničić i bračni par Somen iz slovenačkog grada Kopra.

Na 3. Međunarodnom turniru u Tivtu, u konkurenciji 27 klubova iz šest država, somborska ekipa osvojila je 16 medalja. Izuzetan uspeh pozdravili su Antonija Nađ Kosanović, većnica za sport i Dragan Maksimović, predsednik Sportskog saveza.

Tokom sezone 2013/14 somborski klub “Bačka” započeo je pilot program „Sport za sobe sa invaliditetom” u školi Vuk Karadžić, ali zbog opravdanih razloga nastala je pauza u sprovođenju projekta. Sada su se stekli tehnički uslovi za nastavak ovog programa i pozvani su kao značajna podrška gosti iz Slovenije koji imaju višedecenijsko iskustvo u radu sa osobama sa invaliditetom i da su u tom periodu ostvarili izuzetne rezultate.

Gospodin Somen je na kraju predstavio program “Inklizivni džudo” i preneo sva pozitivna višedecenijska iskustva u radu sa osobama sa invaliditetom.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .