22 01 2019 / 16:46

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 94
LošeNajbolje 
ponedeljak, 22 januar 2018 15:48

Sportski savez Sombor

u decembru 2017.

 

video prilog

 

 

Sportski savez Grada Sombora je u poslednjem mesecu 2017 godine imao nekoliko značajnih događanja. Na konferenciji za medije o aktivnostima Saveza govorili su predsednik Saveza Dragan Maksimović, većnica za sport i omladinu Antonija Nađ Kosanović i potpredsednik Miloš Aleksić.

Mesec je počeo humanitarnim fitnnes časom za Đurđicu Vukajlović...Pored dešavanja u Gradu predstavnici Saveza su prisustvovali u Pokrajinskom savezu izboru za „Spartakovu nagradu“ na kojem je nagradu dobila atletski trener Mira Trifunov iz Sombora, kao i sastanku na kojem je izabrano novo rukovodstvo Sportskog saveza Srbije

Većnica za sport se istakla da je u decembru obnovljeno sportsko igralište u Srednjoj prehrambeno poljoprivrednoj školi i da su napokon posle nekoliko godina završeni poslovi oko priključaka na vodovod, struju i grejanje na tribini Gradskog stadiona tako da se očekuju sada završni radovi na tom objektu i stavljanje istog u funkciju.

Predsednik Saveza se osvrnuo na rad Upravnog odbora u vezi konkursa za finasiranje u ovoj godini

Ova godina je započela značajnim takmičenjem za Savez i Grad Sombor, 7.Kupom nacija za žene u boksu koji je organizovan za sve pohvale i očekivanja su da će se takvim radom nastaviti i u ovoj godini.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .