20 01 2019 / 21:22

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 13 mart 2018 15:39

KK "Somborac"

i KK "Ravangrad"

na prvenstvima Srbije

i Vojvodine

 

 

 

Na najprestižnijem nacionalnom takmičenju u karateu Prvenstvu Srbije za seniore osvojene su jedna srebrna i jedna bronzana medalja za karate klub „Somborac“. Vicešampionsku titulu za 2018. godinu i srebrnu medalju osvojio je u ekipnoj konkurenciji ženski kata tim u sastavu Tijana i Vanja Saveski i Jelena Leković.U pojedinačnoj konkurenciji izvođenja kata bronzanom medaljom okitila se Jelena Leković. Prvenstvo je održano u Čačku, u organizaciji Karate federacije Srbije.

U nedelju je, u organizaciji Karate saveza Vojvodine i karate kluba „Železničar“ iz Inđije, održano prvenstvo Vojvodine u sportskom karateu. Takmičari karate kluba „Somborac“ osvojili su 12 medalja: šest zlatnih, tri srebrne i tri bronzane. Šampioni Vojvodine za 2018. godinu u svojim kategorijama, u disciplini kate pojedinačno, postali su Kristina Kolović, Jovana Miličević, Jovan Blanuša, Luka Daić, kao i Kristina Kosanović, koja se okitila sa dve zlatne medalje. Srebrnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su Ema Viderker, Lana Krizmanić i Đorđe Hristov. Bronzane medalje osvojili suMihajlo Bašić, Nikola Čavić i Ana Đuran. Svi takmičari plasirali su se na Prvenstvo Srbije 31. marta u Somboru.

Na Prvenstvu Vojvodine u Inđiji učestvovali su i takmičari KK Ravangrad. U kategoriji borbi jedinu medalju za somborsku opštinu osvojila je Eđed Rebeka, u kategoriji ženske nade 2006. godište do 35kg i to srebrnu medalju. U kaegoriji kate pojedinačno zlatne medalje u svojim kategorijama osvojili su Nikola Drljača, Nikola Zejak i Marijana Čeljuska, a srebne medalje osvojili su Tamara Vučković i Petar Rukavina.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .