21 01 2020 / 09:07

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 31 maj 2018 14:49

“Dan izazova 2018”

 

video prilog

 

 

Grad Sombor je i ove godine uzeo učešće u planetarnoj sportsko-rekreativnoj akciji “Dan izazova” u organizaciji Svetske Asocijacije sport sa sve.

Osmi put  u našem gradu su se  ovoj akciji  priključile sve sportske organizacije , klubovi i udruženja ,  zatim sve predškolske i školske ustanove , fakultet , kao i neke od radnih organizacija . Osnovni cilj manifestacije je da se svaki građanin bavi određenim sportsko-rekreativnim sadržajem u trajanju od najmanje 15 minuta neprekidno. Ceo projekat je zamišljen tako da se dva grada ili opštine takmiče u tome koja će sredina registrovati više vežbača u toku akcije. Ove godine protivnik Sombora je bila Kanjiža. Vežbanje u Somboru su započeli najmlađi stanovnici Sombora na Trgu Koste Trifkovića.

Posle mališana na istom mestu je vežbalo nekoliko sportskih klubova a svi drugi klubovi i udruženja trenažne procese obavljali su  u Gradskoj hali, Sokolskom Domu i po salama osnovnih i srednjih škola grada Sombora. Vežbanju su se priključili i zaposleni u Gradskoj upravi, tako što su u dvorištu Županiji odradili splet fizičkih vežbi.

Na kraju kako kažu u Sportskom svezu u sredu u Somboru je vežbalo 12.000 vežbača što je po procentu 14,82 od ukupnog stanovništva

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .