16 11 2018 / 05:30

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 31 maj 2018 14:49

“Dan izazova 2018”

 

video prilog

 

 

Grad Sombor je i ove godine uzeo učešće u planetarnoj sportsko-rekreativnoj akciji “Dan izazova” u organizaciji Svetske Asocijacije sport sa sve.

Osmi put  u našem gradu su se  ovoj akciji  priključile sve sportske organizacije , klubovi i udruženja ,  zatim sve predškolske i školske ustanove , fakultet , kao i neke od radnih organizacija . Osnovni cilj manifestacije je da se svaki građanin bavi određenim sportsko-rekreativnim sadržajem u trajanju od najmanje 15 minuta neprekidno. Ceo projekat je zamišljen tako da se dva grada ili opštine takmiče u tome koja će sredina registrovati više vežbača u toku akcije. Ove godine protivnik Sombora je bila Kanjiža. Vežbanje u Somboru su započeli najmlađi stanovnici Sombora na Trgu Koste Trifkovića.

Posle mališana na istom mestu je vežbalo nekoliko sportskih klubova a svi drugi klubovi i udruženja trenažne procese obavljali su  u Gradskoj hali, Sokolskom Domu i po salama osnovnih i srednjih škola grada Sombora. Vežbanju su se priključili i zaposleni u Gradskoj upravi, tako što su u dvorištu Županiji odradili splet fizičkih vežbi.

Na kraju kako kažu u Sportskom svezu u sredu u Somboru je vežbalo 12.000 vežbača što je po procentu 14,82 od ukupnog stanovništva

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .