17 11 2018 / 04:45

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 12 jun 2018 15:00

 

Humanitarni turnir u malom fudbalu


Video prilog

 

U organizaciji Sportskog centra “Oranž” i Srpske napredne stranke treću godinu za redom organizuje se humanitarni turnir u malom fudbalu  u kojem se takmiče ekipe političkih stranaka u Somboru. Na teren Sportskog centra “Oranž” unazad 5 vikenda izlazile su ekipe Gradskih odbora Srpske napredne stranke,  Radikalne stranke, Pokreta socijalista i Narodnog slobodarskog pokreta.

U utakmica po sistemu svako sa svakim bitno je bilo sportsko  ferplej takmičenje i dobro druženje a problemi iz odborničkih klupa su bili u drugom planu. Kao i prethodne dve godine pravilo je bilo da pobednik turnira sredstva dobijena iz kotizacija i dobrovoljnih priloga po svom izboru opredeli u humanitarne svrhe.

Prošlog vikenda dobijen je pobednik. Ekipa  Pokreta socijalista je odlučila da sredstva uputi u namenu za lečenje obolele dece od raka. Da sve bude u sportskom stilu pobednik je dobio i pehar za prvo mesto. A podeljene su svim učesnicima zahvalnice.

Najzaslužniji za organizaciju ovog tradicionalnog humanitarnog turnira je bio Srđan Kiršner  koji je se uz pomoć svojih kolega fudbalskih sudija i Žarka Kovača iz Sportskog centra “Oranž” maksimalno potrudio da sve protekne u sportskom i fer nadmetanju i da se završi uz lepo druženje i dobar paprikaš

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .