19 02 2019 / 06:52

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 2
LošeNajbolje 
ponedeljak, 09 jul 2018 14:33

Osnovan novi FK

"Radnički 1912"

 

Video prilog

 

 

Naredne sezone u fudbalskoj Vojvođanskoj ligi grad Sombor ima dva predstavnika.

Fudbalski klub “Radnički 1912” je novi somborski fudbalski klub koji će se od ove godine takmičiti u Vojvođaskoj ligi Sever. U petak 6. jula je održana osnivačka skupština  i izabrano rukovodstvo kluba. Za predsednika kluba izabran je Zoran Janjatović, sportski direktor kluba je Nikola Nino Elez a šef stručnog štaba je iskusni trener Nenad Cerović.

Rukovodstvo kluba uz veliki broj sponzora iz privrede Grada ima za cilj da stvori ekipu koja će vrlo brzo ući u viši rang takmičenja, svojim igrama privući gledaoce na tribine Gradskog stadiona i uz to voditi besplatnu omladinsku školu i stvarati nove fudbalske asove. Sedište kluba , prostorije i sve potrebno za rad ovakvog kluba je u sklopu nove tribine na Gradskom stadionu. Sredstva za stvaranje ovakvog kluba koji želi da bude primer svima klubovima u okruženju su sada došla od privatnih sponzora a očekivanja su kako kažu u rukovodstvu kluba da se narednih godina steknu uslovi za dobijanje sredstava i iz gradskog budžeta.

Ovim  povodom je u subotu organizovana konferencija za medije na kojoj se obratilo rukovodstvo i trener novog kluba

Fudbalska ekipa “Radnički 1912” pre početka sezone ide i na pripreme na Zlatibor što pokazuje svu ozbiljnost priče da se već u prvoj godini takmičenja prođe u viši rang takmičenja.

Somborcima ostaje sada da prate dve somborske ekipe u takmičenju Vojvođanske lige Sever. Podsetimo “Radnički” je prošlu sezonu završio na 5. mestu. Nadamo se da će ova gradska konkurencija i kvalitet fudbala vratiti somborsku publiku i ljubitelje fudbala na Gradski stadion

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .