13 12 2018 / 01:48

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 07 avgust 2018 14:35

Primedbe na raspodelu termina

 

 

 

Fudbalska ekipa “Radnički” Sombor u pripremnom periodu pred takmičenje u Vojvođanskoj ligi grupa Sever osvojila je dva turnira. Prvo je u Somboru osvojen Memorijal “Milorad Miša Mijatović”, a nedelju dana posle toga i fudbalski turnir u Bačkom Brestovcu.

Stručni štab rezultatima i formom igrača, pred početak prvenstva može biti zadovoljan ali je rukovodstvo kluba nezadovoljno odlukom Komisije za raspodelu termina i prostora u objektima Sprtskog centra “Soko”. Po toj odluci na sastanku Komisije održanom prošlog meseca određeno je, između ostalog,  “Radničkom” igranje utakmica u Vojvođanskoj Ligi na terenu 1, treninzi na terenu 2 a prijateljske utakmice na terenu broj 3 dok je ekipi Fudbalskog kluba “Radnički 1912” dozvoljeno da po potrebi koristi sve terene.

U primedbi na ovakav zaključak Komisije za raspodelu termina i prostora u objektima Sportskog centra, upućenoj Odeljenju za društvene delatnosti, Gradskom veću kao i odbornicima Skupštine Grada ukazuje se, između ostalog, navodimo deo primedbe, “ na važne procesne i materijane povrede prava”. Zbog toga su prinuđeni da kako kažu da o ovakvim odlukama obaveste Granske saveze i nadležne institucije u zemlji.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .