19 02 2019 / 10:54

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 07 avgust 2018 14:35

Primedbe na raspodelu termina

 

 

 

Fudbalska ekipa “Radnički” Sombor u pripremnom periodu pred takmičenje u Vojvođanskoj ligi grupa Sever osvojila je dva turnira. Prvo je u Somboru osvojen Memorijal “Milorad Miša Mijatović”, a nedelju dana posle toga i fudbalski turnir u Bačkom Brestovcu.

Stručni štab rezultatima i formom igrača, pred početak prvenstva može biti zadovoljan ali je rukovodstvo kluba nezadovoljno odlukom Komisije za raspodelu termina i prostora u objektima Sprtskog centra “Soko”. Po toj odluci na sastanku Komisije održanom prošlog meseca određeno je, između ostalog,  “Radničkom” igranje utakmica u Vojvođanskoj Ligi na terenu 1, treninzi na terenu 2 a prijateljske utakmice na terenu broj 3 dok je ekipi Fudbalskog kluba “Radnički 1912” dozvoljeno da po potrebi koristi sve terene.

U primedbi na ovakav zaključak Komisije za raspodelu termina i prostora u objektima Sportskog centra, upućenoj Odeljenju za društvene delatnosti, Gradskom veću kao i odbornicima Skupštine Grada ukazuje se, između ostalog, navodimo deo primedbe, “ na važne procesne i materijane povrede prava”. Zbog toga su prinuđeni da kako kažu da o ovakvim odlukama obaveste Granske saveze i nadležne institucije u zemlji.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .