19 02 2019 / 10:59

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 09 avgust 2018 13:52

"Lybrety Cycling Race II -

Kup Srbije u drumskom

biciklizmu"

 

 

 

“Liberty Cycling Race ll – Kup Srbije u drumskom biciklizmu” održaće se poslednjeg vikenda u avgustu. Ove godine je predviđeno da se voze dve međunarodne etape između Osijeka (Hrvatska) i Sombora (Srbija).

Planom je predviđeno da se prva etapa vozi, u subotu, 25. avgusta, po Baranji. Start je u Osijeku u 15 časova, a voziće se trasom Kopačevo – Kneževi Vinogradi – Batina. Dužina trke je 76 km, a cilj je na platou ispred spomenika Julka na Batini oko 17 časova. Dan kasnije, u nedelju, 26. avgusta, vozi se druga etapa po teritoriji Srbije, a trka se ujedno boduje za Kup Srbije u drumskom biciklizmu za vozače iznad 19 godina. Start trke je u 12 časova ispred memorijalnog kompleksa “Batinska bitka”. Voziće se trasom Bezdan – Bački Monoštor – Sombor – Apatin – Svilojevo – Sonta – Bogojevo – Srpski Miletić – Doroslovo – Stapar – Sombor. Dužina trke je 104 km, a cilj trke je na Staparskom putu, kod Županije oko 14 časova i 30 minuta.  Ceremonija dodele medalja i nagrada za prvoplasirane takmičare svih uzrasnih kategorija je predviđen za 15 časova i 30 minuta ispred Županije.

Organizatori trke su: Biciklistički savez Srbije, Biciklistički klub “Sombor”, “True Tesla Technologies” i “Gianni Cycling Project”.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .