13 12 2018 / 01:51

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 09 avgust 2018 13:52

"Lybrety Cycling Race II -

Kup Srbije u drumskom

biciklizmu"

 

 

 

“Liberty Cycling Race ll – Kup Srbije u drumskom biciklizmu” održaće se poslednjeg vikenda u avgustu. Ove godine je predviđeno da se voze dve međunarodne etape između Osijeka (Hrvatska) i Sombora (Srbija).

Planom je predviđeno da se prva etapa vozi, u subotu, 25. avgusta, po Baranji. Start je u Osijeku u 15 časova, a voziće se trasom Kopačevo – Kneževi Vinogradi – Batina. Dužina trke je 76 km, a cilj je na platou ispred spomenika Julka na Batini oko 17 časova. Dan kasnije, u nedelju, 26. avgusta, vozi se druga etapa po teritoriji Srbije, a trka se ujedno boduje za Kup Srbije u drumskom biciklizmu za vozače iznad 19 godina. Start trke je u 12 časova ispred memorijalnog kompleksa “Batinska bitka”. Voziće se trasom Bezdan – Bački Monoštor – Sombor – Apatin – Svilojevo – Sonta – Bogojevo – Srpski Miletić – Doroslovo – Stapar – Sombor. Dužina trke je 104 km, a cilj trke je na Staparskom putu, kod Županije oko 14 časova i 30 minuta.  Ceremonija dodele medalja i nagrada za prvoplasirane takmičare svih uzrasnih kategorija je predviđen za 15 časova i 30 minuta ispred Županije.

Organizatori trke su: Biciklistički savez Srbije, Biciklistički klub “Sombor”, “True Tesla Technologies” i “Gianni Cycling Project”.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .