17 07 2019 / 01:34

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 13 februar 2019 16:13

Plesna grupa “Inanna”

počela uspešno

novu takmičarsku sezonu

 


Na takmičenju u okviru “Festivala igre” koji je održan prošli vikend u Novom Bečeju, “Ketsove Inannice” postigle su sledeće rezultate: u kategoriji solo oriental dance deca, prvo mesto osvojila je Tamara Micić, u kategoriji duo/trio oriental dance juniori, Kristina Lončarevič i Jovana Milković osvojile su prvo mesto, dok je u kategoriji solo oriental dance seniori peto mesto osvojila Ivana Magdić, a šesta je bila Milana Vulin. Specijalnu nagradu za najbolji duo/trio trakmičenja- učešće na takmičenju na Kopaoniku 2020. osvojili su mladi talenti ove plesne grupe, Jovana Milković i Kristina Lončarević.

Instruktorka i koreografkinja plesne grupe Inanna, Brankica Ćurčić izuzetno je zadovoljna uspešnim početkom nove plesne sezone i najavljuje nova takmičenja za koja se Ketsove Inannice vredno spremaju, a među njima ističe deveti Sombor open koji ih čeka 23. marta u Somboru.

Iz plesne grupe “Inanna”, poručuju nam i da je otvoren upis za nove članove, za sve uzraste, te ukoliko želite da budete deo ovog uspešnog plesnog tima, bilo kao rekreativac, bilo kao budući takmičar, dodatne informacije mogu dobiti preko facebook i instagram naloga.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .