16 06 2019 / 15:55

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 16 april 2019 14:26

“Somaratonci” na

32. Beogradskom maratonu

 


Članovi atletsko rekreativnog kluba ”Somaraton” iz Sombora ove godine su u najvećem broju do sad nastupili na 32. Beogradskom maratonu. U nedelju 14.aprila tridesetak somaratonaca istrčalo je polumaraton ili maraton zajedno sa preko 8.000 takmičara iz 70 zemalja Sveta.

“Somaratonci” Ivana Šokac, Kristina Gudelj, Sandra Menz, Sanja Milošević, Dragana Kasap, Danijel Šokac i Bojana Marić su izabrali ovu svetsku manifestaciju za svoj prvi istrčani maraton u karijeri. Stazu od 42 kilometra I 195 metara, istrčali su još i Fridrih Balint, Suzana Filipović, Milan Kovačić, Damir Šolajić, Nenad Glušac, Vladimir Bulaić, Nedeljko Katić, Lazar Rišar, Andrej Katatić, Mirko Erdelji i Damir Marković.

Najuspešniji  na Polumaratonskoj trci od somboraca bio je Miloš Kesić u koji je 21 kilometar istrčao  u vremenu 1 sat i 22 minuta i odličnim 22. mestom od pet hiljada finišera. Polumaraton su istrčali i Tamara Rnjak, Tijana Odobašić, Đorđe Vučković, Zoran Nikolić, Miloš Stambolija, Miroslav Liščević, Atila Sič, Slobodan Dragić, Arpad Šarkezi, Biljana Vezmar, Maja Bodrožić, Aleksandar Krneta, Đorđe Vučković, Milica Stojšić, Ana Kasap, Šuša Petar.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .