16 10 2019 / 20:25

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 10 jul 2019 15:25

10. Međunarodni džudo kamp

 

video prilog

U Somboru je u toku  10. Međunarodni džudo kamp koji uspešno organizuje Džudo i sambo klub “Bačka”. Do 13. jula u Sali Sportskog centra “Soko”, treniraju perspektivni kadetski, juniorski i mlađe seniorski džudo takmičari iz Srbije, ali i Nemačke, Hrvatske i Crne Gore. Kamp je započeo rečima dobrodošlice u ime domaćina od strane Vlatka Belovukovića predsednika i  trenera Džudo i samba kluba “Bačka” . Rad sa džudistima je zbog velikog broja podeljen u dve grupe, a rukovodilac rada u Kampu je Slavko Tekić, majstor džudo sporta 6. dan, inače nacionalni trener kadetske reprezentacije Nemačke.

Poseban gost a ujedno i učesnik Kampa je i prof. dr Nikola Čanak, doktor medicinskih nauka i majstora džudoa 6. dan, koji će izvesti nekoliko veoma zanimljivih predavanja namenjenih uglavnom trenerima u kampu kao i sekciji inkluzivnog džudoa somborskog kluba, koja će ove godine prvi put imati jedan zajednički trening sa svim učesnicima kampa.

Somborski klub „Bačka“ je do 13. jula domaćin za preko stotinu talentovanih džudista, koji će sigurno posle ovog kampa usvojiti mnoga nova znanja iz tenike dzudoa, steći nova prijateljstva i poneti lepe uspomene u svoje klubove i gradove iz kojih dolaze.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .