29 01 2020 / 02:50

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 13 avgust 2019 15:18

Članovi Džudo Sambo kluba

“Bačka” boravili u Sloveniji

 


Somborski treneri i džudisti, članovi Džudo Sambo kluba “Bačka” sekcija Inkluzivni džudo, boravili su proteklog vikenda u Sloveniji i bili deo prvog “Inkluzivnog džudo kampa za džudiste sa smetnjama u razvoju”.

Domaćin kampa bio je Džudo klub “Sankaku” iz Celja, a prisutni su bili predstavnici Inkluzivnog džuda Srbije. U toku 3 dana somborski džudisti i njihovi treneri su imali priliku da kroz treninge razmenjuju iskustva i stiču nova znanja, kao i to da budu na mestu gde se pripremaju svetski džudisti za predstojeće Svetsko prvenstvo i sa nekima se lično upoznaju.

Đorđe Jovanović, Dimitrije Savić i Srđan Vucelja su izuzetno zadovoljni učešćem i  boravkom u kampu, a za njihovog trenera Sajonelu Krgu je, kako sama kaže,  bila velika čast  što su somborci bili deo ovog kampa. Učiti od Marijana Fabijana, najtrofejnijeg džudo trenera u Sloveniji, koji u ovom delu Slovenije radi sa osobama ometenim u razvoju, je veliko iskustvo koje će doprineti razvoju inkluzivnog džuda u Srbiji… istakla je Sajonela i dodala da je raduje što se koncept uključivanja osoba sa različitim mogućnostima razvija i prihvata, a ujedno je ovo i jedan način popularizacije džuda kao sporta.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .