06 12 2019 / 22:10

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 19 avgust 2019 14:34

Finalni turnir

“Banka Poštanska

štedionica lig u

odbojci na pesku 2019”

 

video prilog

Marija i Tamara Miljević, i Đorđe Klašnić i Miloš Milić su pobednici Finalnog turnira  “Banka Poštanska štedionica liga u odbojci na pesku 2019” koji je održan od 15.  do 17.avgusta u Somboru.

Pehare i medalje najboljim parovima uručivali su Đula Mešter, prvi potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, predstavnici Grada Sombora i “Banke Poštanska štedionica” inače  generalnog sponzora Odbojkaškog saveza Srbije.

Marija Miljević i Tamara Miljević su u finalu savladale Natašu Savović i Ninu Škarić rezultatom 2:0 u setovima i osvojile titulu prvaka Srbije. Posle lako dobijenog prvog seta i velike borbe u drugom, Marija i Tamara su zasluženo osvojile medalje i pehar za prvo mesto i odmah posle meča izjavile da im osvajanje ovakvog turnira u prelepom somborskom ambijentu znači mnogo u karijeri i da dolaze i sledeće godine na “somborski Trg”.

Đorđe Klašnić i Miloš Milić su u finalu odbojkaša savladali Stefana Bastu i Ivana Lozića sa 2:0 i tituli pobednika Finalnog turnira dodali i titulu prvaka Srbije. Kao i kod dama, prvi set ubedljiv a u drugom velika borba I nijanse su presudile da ga osvoje Đorđe i Miloš.

Treća mesta su osvojili kod muškaraca Miljan Kiković i Luka Guteša a kod žena Milica Beljanski i Anja Meseldžić. Kao I svake godine proglašeni su najbolji odbojkaš i odbojkašica. To su ove godine bili Tamara Miljević i Đorđe Klašnić.

Najzaslužniji za to da se ovakav sportski spektakl organizuje u Somboru je Miloš Aleksić, stručni saradnik u Sportskom savezu Grada Sombora inače odbojkaški trener u Somboru sa funkcijama u odbojkaškim savezima Vojvodine i Srbije

Đula Mešter, prvi potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije je i ove kao i prošle godine dao najvišu ocenu organizatorima i obećao pomoć saveza u organizaciji većih međunarodnih turnira u našem Gradu.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .