17 10 2019 / 13:56

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 08 oktobar 2019 15:11

KK "Somborac’’ najbolja

kata ekipa na

"Kupu prijateljstva 2019’’

 


Najmlađa takmičarska grupa karate kluba ‘’Somborac’’ učestvovala je proteklog vikenda  na 16.internacionalnom karate turniru ‘Kup prijateljstva 2019’’,  koji je održan u Novom Sadu u organizaciji Karate kluba ‘’Mawashi’’ i Karate saveza Vojvodine.

Osvojeno  je ukupno 17 medalja: 8 zlatnih, 6 srebrnih  i 3 bronzane. Zlatne medalje u pojedinačnom kata nadmetanju osvojili su: Boris Senjavin, Lana Krizmanić, Milana Bakić, kao i Đorđe Hristov i Kristina Kosanović , koji su osvojili po dve zlatne medalje. U ekipnoj konkurenciji zlatnu medalju osvojio je i pionirski mešoviti kata tim u sastavu: Nikola Čavić, Kristina Kosanović i Đorđe Hristov. Srebrne medalje osvojili su : Tara Jurić, Aljoša Milisavljević, Antonina Čaušević, Veljko Galović, Nikola Čavić i Uroš Boca. Bronzanu medalju osvojili su: Jana Mijatović i Kristina Kolović, kao i kata tim pionirki  u sastavu: Jana Mijatović, Tara Jurić i Lana Krizmanić.

Sa osvojenih 17 medalja takmičari karate kluba ‘’Somborac’’ poneli su titulu najuspešnijeg kluba u kata nadmetanju i osvojili pobednički pehar.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .